Beneficiile produsului – Tumopectin – Aliatul tău pentru refacere celulară rapidă!

Aliatul sistemului imunitar

Tumopectin MCP (Pectina citrică modificată) – Cum acționează asupra organismului

În ciuda miliardelor de dolari cheltuite în fiecare an pentru găsirea unui tratament care să vindece bolile degenerative, această maladie rămâne al doilea motiv pentru care oamenii mor în ziua de astăzi, întrucât are tendința de a metastaza, adică de a ataca toate organele din corp. Totuși, Societatea Americană de Sanatate le recomandă adulților să consume numeroase fructe și legume pentru a reduce riscul de apariție a celulelor maligne. Iar acest lucru se poate efectua și cu ajutorul pectinei citrice modificată. Identificată pentru prima dată în 1825, abia mai târziu a început să fie folosită pentru a trata anumite boli.

Studiile de specialitate efectuate de-a lungul timpului au arătat că pectina citrică modificată are o mulțime de beneficii asupra organismului. Detoxifiază sângele și ajută la eliminarea metalelor grele și, cel mai important, este eficient în prevenirea si tratarea bolilor degenerative.

Organizația educațională a Susanei G. Komen a dovedit prin niște studii că pectina citrică modificată este eficientă în prevenirea și tratarea bolilor degenerative, întrucât previne metastazele, adică dezvoltarea bolii la alte organe.

Printre altele, se pare că pectina citrică modificată poate fi utilizată și pentru prevenirea și tratarea problemelor de regenerare celulara.

Pectina citrică modificată – reduce nivelul de colesterol din sânge

Specialiștii au dovedit că pectina citrică modificată acționează ca o sursă de fibre dietetice, ceea ce înseamnă că o dietă bogată în fibre reglează, automat, și nivelul de colesterol. În plus, se pare că pectina citrică modificată poate fi utilizată și pentru a elimina metalele grele din organism, deoarece sporec cantitatea de arsenic, cadmiu, plumb și cesiu ce este eliminată.

Beneficiile pectinei citrice modificate gen Tumopectin au fost cercetate intens de mai bine de 20 de ani, iar oamenii de știință din toate colțurile lumii au stabilit că aceasta acționează, într-adevăr, în mod pozitiv asupra organsimului, fiind eficientă în tratarea unor boli cardiovasculare, diabet și multe altele. Mai mult de atât, cea mai remarcabilă acțiune a acestuia este faptul că are abilitatea de a stopa efectele devastatoare ale Galectin-3.

De la probleme de imunitate până la afecțiuni cardiovasculare, fibroză, diabet, obezitate și alte boli, Galectin -3 a fost indentificat ca un ”ingredient” cheie în dezvoltarea acestor afecțiuni, ce sunt răspândite în toate colțurile lumii.

Potrivit unui studiu efectuat în 2010 de către ”Journal of Functional Food”, pectina extrasă din citrice ca lămâi, kiwi, grepefruit, mandarine ori portocale, este benefică în lupta cu mai multe tipuri de boli degenerative. Conform acestei cercetări, un supliment alimentar realizat din 20 la sută pectină din mere poate reduce semnificativ tumorile de pe colon, dar și incidența lor, însă este nevoie de timp pentru acest lucru. Cura este recomandata sa se efectueze pe o perioada de minim 3 luni.

Pectina citrică modificată – protecție împotriva bolilor cardiovasculare

Bolile cardiovasculare sunt, fără îndoială, frecvent întâlnite în cazul numeroaselor persoane, iar conform unui studiu realizat de “World’s Healthiest Foods”, aceasta ajută la prevenirea problemelor la inimă, întrucât acționează cu fitonutrienți și reduce grăsimile din sânge.

Pectina citrică modificată – eficientă în tratarea și prevenirea diabetului

Persoanele diagnosticate cu diabet au o nouă șansă pentru a-și menține glicemia și insulina în limite normale, grație pectinei. Se pare că aceasta are capacitatea de a le reduce, întrucât este responsabilă de reducerea absorbției zahărului prin intestine. Cu alte cuvinte, pectina acționează acolo ca o barieră, astfel că glucoza trece mult mai greu.

Studiile de specialitate au arătat că pectina citrică modificată, cunoscută drept MCP, are puterea de a îmbunătăți sistemul imunitar și menține echilibrul florei intestinale.

Un alt beneficiu al pectinei din citrice, o fibră solubilă ce se regăsește cu ușurință în coaja citricelor, este faptul că are proprietatea de a reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge și, mai mult de atât, scade absorbția de zahăr în intestine acționând ca o barieră ce stopează trecerea glucozei.

Pectina citrică modificată – contraindicații

Conform specialiștilor de la Societate Americană pentru Sanatate, pectina este un element care nu prezintă riscuri si nu are efecte secundare deoarece este naturala.

Mod de prezentare – 1 flacon cu 150 de capsule.

Mod de administrare – 1-5 capsule pe zi la recomandarea specialistului nostru in paralel cu alte suplimente.

Go top